Kære Andris KirsteinsHar med interesse læst dit indlæg TAXI Danmark nr. 1. hvortil jeg vil bidrage med følgende:Jeres erhverv er begrænset via lovgivning og bevilling, og taget i betragtning at jeg gentagne gange er blevet afvist af lovlig chauffør, på Kbhs. hovedbane, fordi turen kun gik til Hvidovre så tages de rådige midler i brug.

Jeg syntes desuden du bør dokumentere dine påstande om personerne og omsætningstallene, når du nu angriber, på denne utiltalende måde i et landsdækkende medie.

"Vi kan kun håbe på, at en af passagerne i en pirattaxi bliver skudt" ærlig talt opfordrer du til drab, jeg anbefaler dig at revurdere din position som redaktør, i denne forening. Sådan hovedrystende udtalelse danner grundlag for total miskredit af taxi erhvervet, der trods alt lønner mange mennesker.


Kig på den lange bane, ser jer selv i spejlet, uddannelse og trivsel er dybest set kodeordet. Vi mennesker stiller større og større krav til os selv og ikke mindst til vore omgivelser, herunder naturligvis også til Taxier, der kører fornuftigt, har rene køretøjer, rene chauffører, og kører de ture der er.

Men hjem det kommer VI med eller uden jeres hjælpe !


Jeg støtte en seriøs dialog / debat - men niveauet skal over harehøjde.


Med venlig hilsen
Ejner Skræddergaard