En Pamper fødes!

 

Det er mange år siden, at den lille vognmand Palle Christensen blev valgt ind i Taxa 4x35´s bestyrelse, han er i mellemtiden blevet valgt til formand i 4x35 og nu er ”Den Lille Vognmand” Palle Christensen så død og i stedet er Pamperen ”Ærlige” Palle blevet født! Læs historien om skabelsen af en Pamper.

For længe, længe siden, var der en lille vognmand der hed Palle Christensen. Denne lille vognmand blev valgt ind i Taxa 4x35´s bestyrelse. Han havde sine egne ideer, meninger og visioner for Taxa 4x35. Og vigtigst af alt, han var ærlig overfor sig selv. Måske var det af foranstående årsager, måske af andre, at han blev valgt til formand for 4x35.

Måske blev han valgt til formand, fordi han havde en vision om at afskaffe administrationsrådet i taxa 4x35. Administrationsrådet, denne ligegyldige og stærkt omkostningskrævende overbygning, som reelt sidder på al magt i 4x35 udenom generalforsamlingen. Måske var det hans drøm om at afskaffe denne ligegyldige overbygning og dermed også demokratisere Taxa, der fik ham valgt til formand.

Men efter at han blev valgt, så var der et eller andet der gik galt. Vi ved ikke, om han begyndte at tage sig selv alt for højtideligt eller om han troede at han var Gud, men han har tilsyneladende befundet sig i spinatbedet lige siden.

Først lagde den nyvalgte formand Palle ud med at kalde alle sine kollegaer for tyveknægte. Vi ved naturligvis ikke hvor meget Palle selv har stjålet, men vi synes nu nok at det var lidt groft at kalde sine kollegaer for tyveknægte. Palle lovede mere eller mindre højt og helligt at arbejde for Told- og Skat og naturligvis også for politiet og angive alle de af hans kollegaer som snød. Vi ved ikke, hvor mange det er blevet til indtil videre, men vi ved at tomme tønder buldrer mest. Fænomenet ”Ærlige” Palle var født.

Da Taxa 4x35´s direktør måtte tage tilbage til Bornholm, så måtte ”Ærlige” Palle varetage hans funktioner for en tid. For at kompensere ham for dette ekstraarbejde, så fik han bevilliget 200.000,-kr. i lønforhøjelse. Men dette var midlertidigt, indtil en ny direktør blev fundet!

Så fandt man en ny direktør og så skulle ”Ærlige” Palle naturligvis være gået ned i løn. Men dette skete bare ikke. ”Ærlige” Palle havde vænnet sig til den ekstraordinære betaling og ville ikke af med den.

Samtidigt skulle personalet have lønforhøjelse og det fik de også. De fik ca. 100.000,-kr. til deling, eller sådan ca. lidt over en krone i timen ekstra til hver. Dvs. at de sammenlagt kun fik ca. det halve af, hvad formanden ”Ærlige” Palle fik alene. Forskellen er selvfølgelig, at personalet må arbejde for deres penge, mens ”Ærlige” Palle næppe kan overanstrenge sig for sin del, for der er jo tiltrådt en direktør, der skal passe den del af ”Ærlige” Palles arbejde, som i sin tid udløste lønstigningen på de ca. 200.000,-kr. Men hvorfor er ”Ærlige” Palle ikke gået ned i løn?

Og hvorfor synes ”Ærlige” Palle lige med et, at det er en god ide, at bibeholde administrationsrådet? Eller støtter ”Ærlige” Palle administrationsrådet i håbet om, at så vil de nok støtte ham og hans lønforhøjelse. I ved, den ene hånd vasker den anden. Eller er ”Ærlige” Palle så ærlig, at han fortjener et ærlighedstillæg på disse ca. 200.000,-kr.?

Og hvad vil kollegaerne i DTR sige, næste gang de mødes på DTR´s kongres? Vil John Lindbom gå på talerstolen og sige: ”Velkommen iblandt os, ”Ærlige” Palle. Rigtigt hjerteligt velkommen iblandt os, de rigtige pampere i DTR. Vi har altid sagt: Ingen kan regne sig for en ægte pamper, før deres navn har været i KAT-bladet! Rigtigt hjerteligt velkommen, ”Ærlige” Palle”!

Og dette var så historien, om en pampers fødsel!